Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Marija Bistrica našim djelatnicima i učenicima dodijeljena su brojna priznanja.

Dominik Karajić   11 July, 2024  

Povodom Dana Općine 5. srpnja, u Domu kulture održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Marija Bistrice.

Dan Općine Marija Bistrica uveličali su brojni uzvanici.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Marija Bistrica dodijeljena su i brojna priznanja općine, koja su im uručili načelnik Općine Josip Milički i predsjednik Općinskog vijeća Teodor Švaljek.

Prema prijedlogu Osnovne škole Marija Bistrica novčanom nagradom u iznosu od 150 eura nagrađeni su učenici koji su tijekom školovanja postigli najviše uspjeha na različitim poljima i tako dali najveći doprinos ugledu škole i mjesta Marija Bistrica. To su Vita Vedrina,  Petar Dijanić,   Luka Sugnetić,  Ema Jantolek, Lana Tuđek, Sara Šagud i Klara Gabud.

Priznanja su dodijeljena i učiteljici tehničke kulture Maji Koprivnjak, za mentorsko sudjelovanje na državnim natjecanjima iz tehničke kulture te učitelju Branimiru Norcu za izniman rad i zalaganje u Glazbenoj školi Marija Bistrica.

Učiteljici u mirovini Štefici Horvat dodijeljena je zahvalnica za sve što je u svom radnom vijeku napravila za generacije svojih učenika.

U glazbenom intermezzu nastupila je naša učenica Klara Gabud na flauti, uz pratnju prof. Dine Katnić na klaviru. Mentorica je prof. Ivana Pavlović.

Ponosni smo na sve naše nagrađene te im se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu što su učinili za našu školu.